Si të ndërroni baterinë e iPhone 5 (VIDEO)

IphoneQë kur iPhone i parë doli në vitin 2007, përdoruesit nuk janë lejuar për të ndërruar baterinë. Telefoni inteligjent ka ardhur gjithmonë me një bateri, që është mjaft e vështirë të ndërrohet nga një përdorues mesatare.Siç rezulton, në fakt është mjaft e lehtë për të hequr dhe zëvendësuar një bateri në një iPhone 5, ashtu siç tregon iFixit në një video të re që ka postuar online. Për të ndërruar baterinë ju duhet mjete të përshtatshme, pak durim dhe ju mund të ndërroni baterinë në pak kohë, shkruan krokodili.com.
Kjo video është veçanërisht e dobishme për përdoruesit mesatarë, të cilët blejnë telefon të ri pasi jeta e baterisë fillon të përkeqësohet. Çështjet e tilla nuk mund të ekzistojnë me një iPhone 5, pasi ai ka 12 muaj që ka dalë në treg, por kurrë nuk mund të përjashtohen incidentet e izoluara. Njohuria teknike nuk është e nevojshme për të zëvendësuar një bateri në iPhone 5.

Shikoni videon më sipër, në qoftë se jeni kurioz rreth procedurës. /albeu.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *