YotaPhone me dy ekrane

YotaPhoneYotaPhone është i posaçëm për atë se ka dy ekrane, nga njëra anë ekranin LCD, e nga ana tjetër E Ink. Ky telefon i mençur është pajisja e parë e tillë e dizajnuar në botë. Sipas prodhuesit, dizajni i YotaPhone me dy ekrane sjell dallimin në konkurrencë, por duhet t’u mundësojë përdoruesve që ta kuptojnë filozofinë e dizajnit, çka nuk është e lehtë.
Ekrani LCD përdoret për shfaqjen e videove dhe përmbajtjeve dinamike, derisaekrani E Ink është për lexim dhe shfletim të fotove, shkruan Indeksonline. Përmbajtja ngaekrani LCD me përdorimin e dy gishtave bartet lehtë në ekranin E Ink.

Ai ka rol të rëndësishëm sepse nuk është e nevojshme të hapet ekrani për ta parë përmbajtjen. Çmimi i tij do të jetë 450 dollarë. /albeu.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *